Upplev enkelheten med Thermoblockspool - det smarta sättet att skapa din drömpool! Med dess flexibla design och fantastiska värmeisolation är denna pool det perfekta valet för sluttande tomter eller inbyggd i altanen. Den är även idealisk för DIY-entusiaster som vill ha en enkel och hållbar lösning.

Thermoblockspoolen har frigolitblock med en hård specialyta som gör poolbyggandet snabbt och problemfritt. Vi har tagit fram poolpaket i olika storlekar där pooltaket ingår vilket ger dig friheten att välja just din storlek som passar din trädgård. Oavsett om du föredrar den klassiska rektangulära formen eller en njurformad pool som smälter in naturligt i trädgården, garanterar den beprövade konstruktionen med thermoblock och armerad betong en lång livslängd och årtionden av badglädje. Gör din pooldröm till verklighet med Thermoblockspoolen!

Thermoblockspool Comfort

Thermoblockspool Comfort - den smarta och flexibla lösningen för din drömpool! Kommer med stege och inbyggnadsdetaljer i ABS-plast. Skapa din pooldröm nu!

MER INFORMATION

Thermoblockspool Premium

Thermoblockspool Premium - den smarta och flexibla lösningen för din drömpool! Kommer med gaveltrappa och rostfria detaljer. Komplett paket där allt, inklusive belysning och filterbehållare i högre kvalitet, ingår. Skapa din pooldröm nu!

MER INFORMATION