Högkvalitativa, rostfria pooler blir mer och mer populära. Detta beror inte bara på materialets moderna, tidlösa utseende och dess enkla elegans, utan också tack vare de unika egenskaperna hos rostfritt stål, såsom motståndskraft mot frost, värme och UV-strålning. Den släta ytan i rostfritt stål ger också perfekta förutsättningar för optimal hygien samtidigt som underhållet minimeras. Dess största fördel är dock dess livslängd.

 

Modern, exklusiv och ren design

Beundrad inte bara för de unika egenskaperna hos det rostfria stålet i sig, utan också för dess avantgardistiska elegans och lyster, är den rostfria poolen att föredra där stor vikt läggs vid estetik. Tack vare sin neutrala färg kan den harmoniskt integreras i alla miljöer.

Lång livslängd utan kvalitetsförlust

Hållbarhet och lång livslängd är nyckelfunktioner vid val av poolmaterial; och rostfritt stål är ett säkert kort för hållbarhet. Rostfritt stål utmärker sig också i styrka; den är moståndskraftig mot skador genom stötar och deformation och håller därför i många år. När den underhålls på rätt sätt så kommer den nästan att förbli som ny.

Hygienisk, slät och icke-porös yta med antibakteriella effekter

Ytan av rostfritt stål är slät och icke-porös. Inte utan anledning är rostfritt stål det bästa materialet där hygien har högsta prioritet. Mycket släta ytor förhindrar effektivt kontaminering från mikroorganismer och underlättar samtidigt rengöringen.

Dessutom har modern forskning visat att metalljoner har en positiv effekt på att undertrycka och förstöra bakterier och inte skada människokroppen.

Utmärkt motståndskraft och färgbeständighet

Rostfritt stål är extremt resistent mot UV-strålning, frost och höga temperaturer. Den klarar temperaturer över 300°C och ändrar inte sin färg eller struktur även under lång exponering av solljus.

Den kännetecknas också av en hög elasticitetsgräns, vilket gör den populär för sina antiseismiska egenskaper. Dess stora fördel är mycket god korrosionsbeständighet mot saltlösningar och animaliska produkter och dess största fördel, som redan beskrivits, är dess styrka.

Enkelt underhåll och låg driftkostnad

På ytan av rostfritt stål finns ett så kallat "passivt lager" (eller "självläkande yta"), som förhindrar oxidation och håller ytan på poolens väggar och botten oförändrad i årtionden. Tack vare denna släta yta och dess egenskaper är den mycket lätt att rengöra och garanterar därför enkelt och problemfritt underhåll. Den erforderliga frekvensen och kostnaden för rengöring av rostfritt stål är lägre jämfört med många andra ytor.

Rostfri Stålpool INOXline Bräddavlopp

INOXline Bräddavlopp – exklusiv och lång livslängd i en elegant rostfri stålpool. Upplev enkelhet och hög kvalitet för en oöverträffad simupplevelse. Investera i hållbarhet och njut av varje stund med INOXline – där hög kvalitet möter lång livslängd.

MER INFORMATION

Rostfri Stålpool INOXline Overflow

INOXline Overflow - Njut av överlägsen filtrering och exklusiv design med våra pooler med overflow. Vattennivån når elegant poolens kant, medan överflödeskanalen säkerställer snabb dränering av föroreningar. Välj stil och funktionalitet – välj en pool med Overflow för en oöverträffad simupplevelse.

MER INFORMATION