Upptäck våra PP-pooler med 12 mm tjocka väggar och en solid botten på 8 mm för långvarig hållbarhet. Välj storlek, färg, trappdesign samt olika tillbehör och funktioner efter dina önskemål. Våra pooler är tillverkade av premium material som är färgbeständiga och kemikaliebeständiga. Varje pool är skräddarsydd och levereras med en imponerande 10 års garanti på poolskalet, vilket återspeglar dess långa livslängd. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta poolen för din trädgård.

  

Tidlös design och hög kvalitet

Funktionella och praktiska pooler med en modern design.

 

Premium material

Oskadligt för hälsan, färgbeständigt, ogenomträngligt material som är resistent mot kemikalier, UV-strålning och mekaniska skador.

Skräddarsydd efter kundens önskemål

Begränsa inte dig själv – vi tillverkar en pool som passar dina specifika behov.

10 års garanti på poolskalet

Gäller alla våra poolmodeller.

 

PP-Pool Bräddavlopp

Upptäck en ny nivå av trädgårdslyx med vår PP-pool. Med imponerande 12 mm tjocka väggar och en 8 mm tjock botten kombinerar denna pool kraft med elegans. Klicka på länken nedan för att utforska den underhållsfria njutningen av vår premium PP-pool och skapa din egen oas av sommarlyx!

MER INFORMATION

PP-Pool Overflow

Njut av överlägsen filtrering och exklusiv design med våra pooler med overflow. Vattennivån når elegant poolens kant, medan överflödeskanalen säkerställer snabb dränering av föroreningar. Välj stil och funktionalitet – välj en pool med Overflow för en oöverträffad simupplevelse.

MER INFORMATION