Få ut det mesta av din pool. Effektivare, billigare och utan att behöva anpassa sig till vädret. Vårt breda utbud av former och färgalternativ kommer att se till att pooltaket smälter in i din trädgård. Idag är pooltak ett måste för din pool. Våra väderförhållanden är en av de främsta anledningarna till att pooltaket avsevärt kommer att bidra till att förlänga poolens badsäsong och öka värdet på ditt hem. Pooltaket är resistent mot vatten, fukt och är har ett lågt underhåll.

FÖRDELAR MED VÅRA POOLTAK

 

VATTENKVALITETEN

Förhindrar att vattnet blir smutsigt, skyddar mot damm, löv, insekter mm.

SÄKERHET

Förhindrar att barn eller husdjur ramlar I poolen.

FÖRLÄNG SÄSONGEN

Förlänger badsäsongen flera månader och såklart är det trevligare att bada när det är dåligt väder ute.

ENERGIEFFEKTIV

Minskar uppvärmningskostnader, minimerar värmeförluster. Hjälper till att effektivt värma vattnet genom växthuseffekt.

ANPASSNINGSBAR

Vi erbjuder ett stort utbud av färger och former för profiler och paneler.

Prestige

Med sin moderna och minimalistisk design presenterar Prestige en unik stil med endast en sida för skenor. Denna pooltaksinnovation inte bara förbättrar estetiken utan erbjuder även praktisk funktionalitet och användarvänlighet.

MER INFORMATION

Symphonie

Symphonie gör badupplevelsen unik genom att möjliggöra simning under det. Med smart design och stil ger det inte bara skydd utan också en estetisk touch till poolområdet.

MER INFORMATION

Symphonie Omonterat

Symphonie omonterat är ett pooltak som du monterar själv. Det finns i olika stilar och storlekar för att passa din pool och trädgård. Med Symphonie får du en praktisk och snygg lösning för din pool!

MER INFORMATION

Linie

Linie förenar modernt utseende med praktisk funktionalitet, vilket gör det till det perfekta valet för en stilfull och användarvänlig poolmiljö. Ett tak för dig som är noga med design och funktion.

MER INFORMATION

Praktik

Praktik välkomnar dig med imponerande höjd och praktisk design. Med en enkel och effektiv struktur erbjuder det både funktionalitet och användarvänlighet, vilket gör det till det perfekta valet för en praktisk poolmiljö.

MER INFORMATION

SKYline

SKYline imponerar med sitt moderna och lyxiga utseende. Utrustat med 4 mm härdat glas, ger det en klar och hållbar vy över poolområdet. Dess superlåga profil kombinerar stil med funktionalitet och gör SKYline till det perfekta valet för den som söker en elegant lösning för sitt pooltak.

MER INFORMATION

Pooltak Special

Här hittar du pooltak med udda och speciella mått som passar för din unika pool. Oavsett om din pool är ovanligt stor, avlång eller har andra specifika dimensioner, har vi en lösning för dig. Våra specialpooltak är designade för att passa perfekt och ge både skydd och stil till din pool. Klicka på länken för att få mer information.

MER INFORMATION