Norrlandspoolen erbjuder pooler som passar alla behov. Vi har glasfiberpooler för lyxig och lättskött simning, pp-pooler med hållbarhet och modern design, eleganta rostfria stålpooler, och thermoblockspooler med fokus på energieffektivitet. För mindre utrymmen har vi praktiska minipooler. Oavsett ditt val investerar du i högkvalitativa produkter för långvarig njutning. Norrlandspoolen gör dina pool-drömmar till verklighet.

Glasfiberpooler

Utforska vårt utbud av stilrena pooler i olika storlekar, perfekta för alla typer av tomter. Norrlandspoolen erbjuder kompletta poolpaket, med eller utan pooltak, för att skräddarsy din poolupplevelse.

MER INFORMATION

PP-Pooler

Upplev det bästa av kvalitet och mångsidighet med våra PP-pooler, tillgängliga med både bräddavlopp och overflow. Denna poolserie imponerar med imponerande 12 mm tjocka väggar och en stadig botten på 8 mm, vilket garanterar robusthet och långvarig hållbarhet.

MER INFORMATION

Rostfria Stålpooler

Upptäck elegansen och hållbarheten hos INOXline, vår rostfria stålpool som erbjuder både bräddavlopp och overflow. Denna pool kombinerar stil och funktionalitet för en lyxig simupplevelse i en modern och slitstark design.

MER INFORMATION

Thermoblockspooler

Upplev enkelheten med Thermoblockspool - det smarta sättet att skapa din drömpool! Med dess flexibla design, urstarka thermoblock och fantastiska värmeisolation är denna pool det perfekta valet för sluttande tomter eller inbyggd i altanen.

MER INFORMATION

Minipooler

Diamants minipooler omdefinierar lyx, avkoppling och bekvämlighet med innovativ design. Finns i polypropen och rostfritt stål, dessa pooler kombinerar oöverträffad layout och funktionalitet för en lyxig och platsbesparande utomhusupplevelse.

MER INFORMATION