Norrlandspoolen erbjuder ett imponerande utbud av glasfiberpooler i tre populära modeller: Delta, Golf och Marina. Dessa pooler är designade för att möta olika behov och smaker, och de kan fås i flera olika färger och storlekar, vilket gör det lätt att hitta en pool som passar just din trädgård och estetiska preferenser.

En av de utmärkande egenskaperna hos Norrlandspoolens glasfiberpooler är den förstärkta bottnen, även kallad HoneyComb. Denna innovativa teknik ger extra styrka och stabilitet, vilket gör poolerna hållbara och motståndskraftiga mot yttre påfrestningar. Detta är särskilt viktigt för att säkerställa långvarig användning och minimal risk för skador.

För att säkerställa att poolerna fungerar optimalt även i de hårda nordiska väderförhållandena, är alla modeller utrustade med högkvalitativ isolering. Denna isolering hjälper till att hålla vattnet varmt och minskar energiförbrukningen, vilket gör poolerna både miljövänliga och kostnadseffektiva.

När du handlar din pool hos Norrlandspoolen ingår frakt hem till tomtgränsen.

Glasfiberpool Delta

Glasfiberpoolen Delta är en mångsidig och högkvalitativ pool som passar perfekt för alla som vill ha en stilren och hållbar pool i sin trädgård. Delta finns i olika storlekar och färger, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar just ditt behov och din estetik.

MER INFORMATION

Glasfiberpool Golf

Glasfiberpoolen Golf är en elegant och mångsidig pool som passar perfekt i alla trädgårdar. Den finns i olika storlekar och färger, vilket gör det lätt att hitta en modell som passar din stil och dina behov.

MER INFORMATION

Glasfiberpool Marina (Djupdel)

Glasfiberpoolen Marina med djupdel är en elegant och robust pool som passar alla typer av utomhusmiljöer. Den finns i olika storlekar och färger, vilket gör det enkelt att hitta en variant som matchar dina preferenser och din trädgårdsdesign.

MER INFORMATION