Utforska vårt utbud av stilrena pooler i olika storlekar, perfekta för alla typer av tomter. Norrlandspoolen erbjuder kompletta poolpaket, med eller utan pooltak, för att skräddarsy din poolupplevelse. Våra glasfiberpooler är konstruerade med 9 lager och levereras med imponerande 15 års garanti.

Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom poolbranschen kan du lita på att våra pooler inte bara är hållbara utan även estetiskt tilltalande under många år framöver.

För att göra din poolupplevelse ännu bättre inkluderar vi alltid kostnadsfri frakt oavsett vilket poolpaket du väljer. Dessutom kommer våra pooler med högdensitetsisolering och ett speciellt anti-osmoslager för att skydda mot potentiella problem som vattenintrång i konstruktionen. Upptäck Norrlandspoolens kvalitet och skapa ett trivsamt utomhusutrymme för många minnesvärda stunder.

Royal | 750/850x370x155cm

Glasfiberpool Royal - tillgänglig i två storlekar: 7,5m och 8,5m. Med sin eleganta helgaveltrappa kombinerar den stil med funktionalitet för en lyxig simupplevelse i din trädgård.

MER INFORMATION

Nevada | 710x310x155cm

Glasfiberpool Nevada - Upplev komfort och stil med Nevada, utrustad med en smart hörntrappa och sittbänk. Den perfekta kombinationen av design och bekvämlighet för en avkopplande simupplevelse i ditt eget utrymme.

MER INFORMATION

Denver | 650x300x155cm

Glasfiberpool Denver - Denver erbjuder den perfekta simupplevelsen med sin populära storlek och smarta hörntrappa med sittbänk. Kombinera stil och funktion för en avkopplande stund i ditt eget privata utomhusparadis.

MER INFORMATION

Crystal | 550x280x140cm

Glasfiberpool Crystal - Den perfekta lösningen för trädgårdar med begränsat utrymme. Dess kompakta storlek gör den idealisk för mindre utomhusområden, samtidigt som den levererar en avkopplande och stilfull simupplevelse. Maximera din trädgårds potential med Crystal.

MER INFORMATION

Boston | 350x220x110cm

Glasfiberpool Boston - Utforska avkoppling i liten skala med Boston, vår minsta glasfiberpool med en praktisk helgaveltrappa. Trots sin kompakta storlek levererar Boston en stilfull och bekväm simupplevelse, perfekt för trädgårdar med begränsat utrymme.

MER INFORMATION