Bastu

Välkommen till vår exklusiva värld av bastuupplevelser! Här förenas tradition och innovation för att skapa de mest eleganta och avancerade bastuvarianterna på marknaden. Vi är stolta över att presentera våra fyra unika serier: PATIO, CUBE, ROUND CUBE och PREMIUM CUBE – var och en designad för att erbjuda en extraordinär bastuupplevelse utöver det vanliga.

Oavsett om du föredrar den autentiska atmosfären av en vedeldad bastu eller den bekväma och effektiva upplevelsen av en elektrisk bastu strävar vi efter att tillgodose alla dina behov. Våra bastur finns i olika storlekar och utföranden, perfekta för att skapa ditt personliga hemmaspa för avkoppling och återhämtning.

Tillverkade med noggrant utvalda material för att säkerställa hållbarhet och effektivitet erbjuder våra bastur en fristad för lugn och ro i ditt eget hem. Njut av avslappnande bastubad med hälsofrämjande fördelar, samtidigt som du investerar i din egen hälsa och välbefinnande. Upplev lyxen av en bastu som går utöver det ordinära. Låt oss guida dig till en bastuupplevelse där komfort och elegans går hand i hand. Ta steget in i en värld av exklusivitet och välbefinnande.

PATIO

En fyrkantig bastu med ett modernt och stilrent utseende. Det perfekta valet på terrassen vid poolen som mitt i trädgårdens grönska. Bastun finns i olika storlekar och utföranden.

MER INFORMATION

CUBE

Vår CUBE - bastu är mycket populär på grund av dess unika form. Det är en perfekt tillflyktsort för egentid eller för att koppla av med vänner och familj. Bastun finns i olika storlekar och utföranden.

MER INFORMATION

ROUND CUBE

ROUND CUBE - en exklusiv premium utomhusbastu - perfekt för dem som söker extra njutning och livskvalitet. Bastun finns i olika storlekar och utföranden.

MER INFORMATION

CUBE PREMIUM

Utforska lyxen med CUBE PREMIUM - vår största bastu med basturum, lounge och inbyggd dusch. Skapa din egen spa-oas och höj din bastuupplevelse till en ny nivå. Upptäck det ultimata inom bastu - CUBE PREMIUM, din väg till total avkoppling.

MER INFORMATION

Fördelar med att bada bastu

På grund av värmen och luftfuktigheten som genereras i bastun är det att bada i bastu mycket effektivt och ger en avslappnande och terapeutisk upplevelse. Det finns många fördelar med att bada i bastu. Den höga värmen och luftfuktigheten kan hjälpa dig att öka cirkulationen, slappna av i musklerna och eliminera gifter från kroppen genom svettning. Dessutom kan värmen och luftfuktigheten också ha en gynnsam effekt på andningsorganen, vilket hjälper till att rensa bihålorna och förbättra andningen.