5 tips för att njuta av ditt spabad under vintern

5 tips för att njuta av ditt spabad under vintern

Varma handdukar:
En av de mest populära badspa-tillbehören är en handdukstork. Det är ett litet elektriskt handduksställ som värmer 2-5 handdukar medan du kopplar av. Ingen handdukstorkare, inga problem! Stoppa bara några handdukar i torktumlaren och förvara dem i en liten isolerad låda


Varma drycker:
Det finns inget bättre än att njuta av din favoritdryck medan du kopplar av i ditt spa. Under vintermånaderna är varma drycker bäst, men se till att ha vatten i närheten hela tiden för att reglera din kroppstemperatur. Blanda en specialdrink och håll den varm i en isolerad kopp, kapsel eller termisk mugg för en ångande sipp varje gång.

Spalock:
Ju kallare vädret är ute, desto snabbare tappar ditt spa värme. Spa utan ett effektivt lock kommer att ha problem med att hålla värmen under frysa och kanske inte återhämta sig tillräckligt snabbt efter att ha tappat tio grader medan locket är av. Om ditt hölje kämpar för att hålla värmen inuti kan det vara dags att överväga att köpa ett nytt spa-skydd.

Ansiktskräm
Tjock hudkräm och handlotion skyddar ofta ditt ansikte från vintervindens bittra bitar. Ett lager fuktkräm eller solskyddsmedel kan hjälpa till att hålla fukten låst i huden och förhindra att du lätt torkar ut. Det bildar också en barriär över dina porer, vilket minskar absorptionen av spa-kemikalier som kan släppas ut i vattnet.


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända